Evenemang

Planerade aktiviteter i Skåne 2020 (uppdateras löpande)
*= UBCC-South aktiviteter.

2020 Kul på Hjul – Tävling!
TÄVLINGSINFORMATION
Tävlingen pågår hela sommaren och alla är välkomna att delta utan att det uppstår någon trängsel. Gör en tripp på Linderödsåsen mellan Tollarp och Brösarp och upptäck Skånes vackra natur med alla dess spännande besöksmål.

TÄVLINGSREGLER
Efter anmälan till tävlingen erhåller ni en personlig länk till kartpaketet – en webbsida med 18 kontrollpunkter som finns markerade på en karta, 18 bilder och en svarstalong. Deltagandet är grattis.

Under tävlingen besöker ni kontrollpunkterna i valfri ordning och när det passar er. Varje bild är tagen i närheten av en kontrollpunkt – det gäller att para ihop bilden med rätt kontrollpunkt i svarstalongen. Svaren skickas senast 1 september 2020. Vinnarna presenteras här!

PRISER
Du kan stödja tävlingen med ett frivilligt bidrag med SWISH. Bidraget kommer att gå till priser i tävlingen. Vinnare kommer att presenteras här när tävlingen är avslutad.
Tack för din hjälp!
Mobilnr: 0703233002

BESÖKSMÅL
På den 8 mil långa tävlingsslingan som går på vackra vägar kommer ni att få chansen att utforska ett 20-tal trevliga besöksmål som buddisttempel, kannibalmuseum, några spännande slott mm. Eller frestar brusande vattenfall, mysiga kaffestugor och märkliga butiker Er mer? Ni väljer själv vad ni vill uppleva under tävlingens gång.

Augusti
29/8 Svedala Motor & Veteran dag

——————————————–

September

19/9 Joe´s Garage sommarmöte


20/9 Klubbkampen. Arr: MG Car Club Sweden. Se inbjudan under ”Klubbkampen”*


Återkommande evenemang:

Lucy’s Fikakväll 2:a tisdagen i månaden.

Tisdagsträffar 1/5 – 11/9 på Vikingatider är inställda tillsvidare.


%d bloggare gillar detta: